Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

122 Bagattenstraat
Gent, Vlaanderen, 9000
Belgium

+32 9 233 46 36

Larabesko de winkel in Gent voor alle dansartikelen.

Dancesport.jpg

Dans

 

Danskledij

Onze danskleding vindt zichzelf opnieuw uit op het ritme van de seizoenen. We hebben een neus voor voor tendensen en vernieuwen dan ook regelmatig het aanbod. Qua stijl gaan we graag breed: ballet, jazzdans, moderne dans, Ierse dans, tapdans, tango, salsa, flamenco, ballroom dancing, karakterdans… Van topjes tot shorts, broeken in allerhande lengtes en modellen, rokken en jurken, unitards, warm-upkledij, collants, kostuums en accessoires voor dames en heren, meisjes en jongens.

 
 
 
 

Dansschoenen

Dansen begint met het opblinken van je schoenen. We helpen je graag aan het juiste exemplaar met de perfecte pasvorm. Weet je welke maat en welk model jou passen als het muiltje van Assepoester, bestel dan gerust op de site. Anders helpen we jou in de winkel door het aanbod schoenen en sneakers voor jazzdans, footUndeez en schoenen voor moderne dans, tapdans- en karakterschoenen, Ghillies en hardshoes, flamenco- en salsaschoenen…