Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

122 Bagattenstraat
Gent, Vlaanderen, 9000
Belgium

+32 9 233 46 36

Larabesko de winkel in Gent voor alle dansartikelen.

15 copy.jpg

Welkom bij Larabesko

 

Welkom bij Larabesko

 

 

Dansen en meer

Larabesko stopt prima ballerina’s in hun tutu en pointes, maar voorziet je evengoed van een elegante gymnastiektenue, een glimmend schaatspakje of de perfecte yogabroek. Onze winkel en webshop zijn het walhalla voor liefhebbers van danskleding, schoenen en accessoires voor alles van klassiek ballet over jazz tot hedendaags, funk, flamenco, salsa, tango en tapdans. Een sportzak om er alles in te stoppen en een comfy sporttrui voor na de inspanning? Check. Voor de kleintjes en de groteren, voor zij die erop verliefd zijn en zij die ervan leven.

Kom gerust eens passen

Neem je tijd om in de webshop te snuisteren, maar aarzel niet om de winkel binnen te stappen om je favoriete tenue uit te proberen voor de spiegel. Tessa en haar team hebben tonnen ervaring en helpen je de juiste maat en het perfect gepaste model vinden, of het nu om spitzen, een cache-coeur of een maillot gaat.

 

 

Je vertegenwoordigt een dansschool?

Larabesko is al vele jaren een betrouwbare partner voor diverse gym- en dansscholen. Heb je een vraag of een voorstel voor ons? Contacteer ons dan voor een afspraak.