Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

122 Bagattenstraat
Gent, Vlaanderen, 9000
Belgium

+32 9 233 46 36

Larabesko de winkel in Gent voor alle dansartikelen.

Vragen?

 

Heb je een vraag over bestellen in de Larabesko webshop? Grote kans dat jouw vraag in deze lijst beantwoord wordt. Indien dit niet het geval zou zijn, bel of mail ons. We voegen dan jouw opmerking toe.

Zijn alle producten voorradig?

In onze online shop kan u enkel de maten aanklikken die op dat ogenblik ook werkelijk aanwezig zijn in onze voorraad. Koopt iemand aan onze kassa het allerlaatste exemplaar van uw keuze, dan verdwijnt deze onmiddellijk uit het online keuzemenu. Onze voorraad wordt wekelijks aangevuld. Wilt u hieromtrent meer info, dan vragen we via mail uw voorkeur aan ons bekend te maken en houden we u op de hoogte als dit artikel weer beschikbaar is. 

Wat met producten die enkel op bestelling geleverd worden?

Producten die door onze leveranciers worden verdeeld maar niet terug te vinden zijn in de Larabesko online shop, kunnen steeds verkregen worden na telefonisch of digitaal contact. Wij informeren voor u binnen welke leveringstermijn het product beschikbaar is. Indien je het product bijgevolg wenst te bestellen, vragen wij een voorschot. Wij aanvaarden geen retours voor producten op bestelling.

Hoe kan ik betalen?

Je kan je bestelling bij ons onmiddellijk online betalen via overschrijving of kredietkaart. Als je kiest voor overschrijving duurt het ongeveer drie werkdagen vooraleer het geld op onze rekening wordt gestort. Uw bestelling wordt bijgevolg enkele dagen later verstuurd.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen opgelijst in de shop ( enkel zichtbaar na inloggen) zijn inclusief BTW.

Ik woon niet in België. Kan ik ook online bestellen?

Woon je in het buitenland, dan kan je voorlopig niet online bestellen. Stuur uw voorkeuren uit onze cataloog naar info@larabesko.com en we bekijken verder hoe we ook uw favoriete dansproducten bij u thuis kunnen krijgen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor online bestellingen betaal minimum € 4.95 verzendkosten. De kosten worden berekend op het gewicht van jouw bestelling. Als je bestelling meer dan €100 bedraagt, is de verzending in België gratis. Deze voorwaarden zijn NIET van toepassing op balletbarres, tutu's en tapijten. De verzendingskosten hiervoor kan je opvragen bij de winkel.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Wij verzenden alle bestellingen van zodra we de overschrijving hebben ontvangen, binnen de 2 werkdagen. Indien Larabesko te Gent gesloten is, ligt ook de online verkoopmodule stil. Controleer de openingsuren en de verlofperiodes op de website. Zo wacht u nooit onnodig op uw bestelling.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Ja, zodra de bestelling naar jou verzonden is, ontvang je een Track& Trace nummer van Bpost. Met dit nummer kan je de verzending volgen via www.bepostpakketten.be.
Met de online Bpost tool kan je vooraf opteren de verzending in het postkantoor te laten afleveren, als u dat beter uitkomt.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Als je na levering een klacht hebt over het artikel, neem dan binnen de 14 dagen na ontvangst contact met ons via het nummer +32(0)9.233.46.36, tussen dinsdag en zaterdag, vanaf 10.00 tot 18.00 uur, of via info@larabesko.com.
Binnen de drie werkdagen na uw klacht, reageren we via mail. Eventueel sturen we een nieuwe product na of storten we het bedrag terug.

Artikel niet goed? Geld terug!

Als je niet tevreden bent over het online bestelde artikel, kan u dit volgens de wet ter bescherming van de consument - in de originele verpakking en in ongeschonden staat – persoonlijk retourneren in onze winkel in Gent. 
Neem daartoe binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact met ons op via het nummer +32(0)9.233.46.36, tussen dinsdag en zaterdag, vanaf 10.00 tot 18.00 uur, of via info@larabesko.com.
Wij voorzien het contante geld voor de onmiddellijke terugbetaling, mits aanvaarding van uw retourproduct (zie algemene voorwaarden). U heeft tot 21 dagen na ontvangst van uw pakket de tijd om uw product te retourneren in de winkel in Gent, Bagattenstraat 122. Wij aanvaarden geen retours per post.

Komen mijn online aankopen ook op mijn klantenkaart ?

Wij belonen onze trouwe klanten met plezier. Uw online aankopen worden echter om praktische redenen niet gelinkt aan uw aankopen in onze winkel.

In de Bagattenstraat spaart u automatisch voor een korting bij een volle klantenkaart. Zowel de aankoopgegevens van de winkel als online worden los van elkaar, goed bijgehouden om u in de toekomst nog beter te kunnen adviseren!

Overmacht

Larabesko heeft geen verplichtingen naar de klant toe indien er sprake is van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij ons en/of problemen bij leveranciers of distributie.