Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

122 Bagattenstraat
Gent, Vlaanderen, 9000
Belgium

+32 9 233 46 36

Larabesko de winkel in Gent voor alle dansartikelen.

shutterstock_264404210.jpg

Yoga

Yoga is een discipline op zich die om aangepaste kledij vraagt. Onze collectie soepel vallende broeken, shorts en tops van ademende, biologische stoffen is comfortabel en zacht voor je lichaam. Bovendien is deze yogakledij goed voor het milieu én voor de mensen die de kleding maken. Ontdek ook onze collectie yoga-accessoires en hot yoga outfits: ze voeren vocht nog beter af en hebben een hippe look met opvallende prints. Laat je inspireren in onze webshop en kom je juiste maat uitzoeken in de winkel.

Yoga

 

Voor yoga en pilates wil je graag comfy outfits, al dan niet in fancy prints. In onze rekken vind je soepel vallende broeken, shorts en tops. Stretcht lekker alle kanten op en is heerlijk zacht op de huid. Bovendien zijn er een heleboel die gemaakt uit biologische stoffen: dat is beter voor het milieu én voor de mensen die de kleding maken. Voor de hot yoga adepten hebben we nog wat vochtafdrijvende extraatjes in huis, net als accessoires.