Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

122 Bagattenstraat
Gent, Vlaanderen, 9000
Belgium

+32 9 233 46 36

Larabesko de winkel in Gent voor alle dansartikelen.

54 copy.jpg

Ballet

Larabesko begon ooit als een winkel voor balletkledij. Naast balletuniformen voor tal van balletscholen, hebben nog altijd een uitzonderlijk grote collectie tutu’s, maillots, jurkjes, rokjes, shorts, leggings, collants, balletschoenen en pointes van verschillende merken en in diverse maten en kleuren. Inclusief een volledig assortiment voor jongens en mannen. 

Neem een kijkje in de webshop of kom langs zodat we samen de juiste maat en het juiste model kunnen uitkiezen.

 

Ballet

Eerlijk: we zijn altijd al verliefd geweest op ballet. Intussen is ons assortiment uitgebreid naar zowat elke dansvorm die ons kan bekoren, maar ooit begonnen we als winkel voor balletkledij. Naast balletuniformen voor scholen hebben we dus ook een erg grote collectie (demi-)pointes, tutu’s, maillots, jurken, rokjes, shorts, leggings, collants en balletschoenen van verschillende merken.

En nee, de jongens zijn we ook niet vergeten. 

 
 

Pointes

Het onmisbare attribuut van elke ballerina: een paar pointes. Geen sinecure, die pointes, dus bespreek eerst met je balletleerkracht of je er helemaal klaar voor bent. We helpen je graag door het brede assortiment aan merken, zoolsterktes en box breedtes. Pointes passen is een must, we leggen dan ook graag onze savoir-faire aan de dag om je met het juiste paar naar huis te sturen.
Online kopen raden we af, tenzij jouw voeten niet meer groeien en je een opvolgpaar in dezelfde maat zoekt. Zorg dan dat je 100% rotsvast overtuigd bent van het juiste model en de maat.

Omdat pointes handwerk vereisen, kan de levertermijn oplopen tot enkele weken. Als je een voorkeur hebt voor een bepaald merk, een specifieke breedtemaat of een zoolsterkte, kun je via info@larabesko.com best even informeren naar onze voorraad en de eventuele levertermijn. In september en oktober kun je via dezelfde weg ook een afspraak maken om je schoenen te passen buiten de openingsuren. 

Balletaccessoires

We zijn gebeten door ballet en selecteren dus ook de mooiste accessoires. Ballettassen, balletondergoed, warm-up accessoires voor ballerina’s, wat moois voor in je haar of misschien zelfs iets om cadeau te doen.